AFP
Volledig scherm
© AFP

IN BEELD. Marsrover stuurt nog meer adembenemende beelden door naar aarde

Perseverance heeft de afgelopen weken een hele lading foto’s naar de aarde gestuurd. De rover van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA geeft daarmee een nieuwe blik op de rode planeet. Een overzicht van de strafste beelden.

36 reacties

 • raf peeters

  1 maand geleden
  @Guy Snoeckx,als ze al die miljarden en miljarden zouden investeren in ons bolletje was het ook veel beter geweest.Voor de ene is vooruitgang,voor de andere pure geldverspil-ling die een stelletje overbetaalde heren en dames aan 't werk houden.Zo het er daar uitziet mag je als eerste vertrekken naar daar,zeer boeiend en je geraakt niet uitgekeken op de omgeving.Vrees na een jaartje of 2(als al zolang kan uithouden)je ook de eerste bent om terug te komen.
 • Christine Laevers

  1 maand geleden
  Fascinerend! Daar is wel het een en het ander gebeurd. Ik ben benieuwd. En de ontwikkelde technologie om er te geraken, zal zeker ook oplossingen bieden op deze planeet
 • maarten anthonis

  1 maand geleden
  Nu nog alleen cement meenemen , zand en stenen zijn er al , ze kunnen beginnen bouwen , als ze het water vinden tenminste.
 • Robert Swillen

  1 maand geleden
  Ze zouden beter de kennis die zij daar willen vergaren , hier gebruiken . Om onze aarde leefbaarder te maken voor iedereen ( mensen, dieren en milieu)
 • Hans Deweerdt

  1 maand geleden
  Prachtige beelden. Wij zouden al veel verder staan met de verkenning van de planeten indien de USA. Rusland en China hun krachten en kennis zouden bundelen,

Wetenschap & Planeet