YouTube
Volledig scherm
© YouTube

HERBEKIJK: Elon Musks krachtigste draagraket ter wereld gelanceerd

Eindelijk, klinkt het bij diegenen die er al maanden naar uitkeken: de krachtigste raket sinds maanraket Saturn V is deze avond de ruimte ingestuurd onder het oog van een luid juichend publiek. Aan boord: de rode Tesla van Elon Musk. Hij hield dus woord. 

194 reacties

 • Jochen Verdeyen

  4 jaar geleden
  Elon Musk is een onnozel mannetje met kinderfantasietjes en geld teveel (van sponsors). Het is de nieuwe Steve Jobs, iemand die het veel te hoog in zijn bol heeft, en de Amerikanen trappen er maar in...
 • Alain Terrieur

  4 jaar geleden
  Die simultaan landende rakettrappen?! Het lijkt precies een cgi-filmpje van 2 vertrekkende raketten dat achterstevoren wordt afgespeeld. :-)
 • Yolanda Aleven

  4 jaar geleden
  Ik begrijp er niet veel van wegens : niet verstandig genoeg, 60plus, niet technisch onderlegd en nog een hele lijst andere redenen. Ik weet wel dat ik dit uitermate gaaf vind. Jammer dat ik al zo oud ben. Ik zal waarschijnlijk veel baanbrekende ontwikkelingen niet meer meemaken.
 • Marco Debart

  4 jaar geleden
  Meest belachelijke stunt sinds vele jaren.
 • Marcel Bontinck

  4 jaar geleden
  Dat er in Afrika honger is hebben ze voor het grootste deel aan zichzelf en hun corrupte leiders te danken.Kindjes maken en voor de rest niets anders doen dan wachten tot men eten brengt of anders wat oorlogje spelen.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Innovatief: wetenschappers leren koeien naar toilet gaan, en dat kan broeikasgassen helpen verminderen
  2

  Innovatief: wetenschap­pers leren koeien naar toilet gaan, en dat kan broeikas­gas­sen helpen verminde­ren

  Wetenschappers beweren dat ze met succes koeien hebben afgericht om in ‘toiletten’ te plassen. Bedoeling is om daarmee de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Het team van Nieuw-Zeelandse en Duitse onderzoekers geeft toe dat het experiment begon als een grap, maar het ontdekte dat het beheer van urine van runderen op lange termijn een impact kan hebben op het klimaat.

Wetenschap & Planeet