Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Deze 6 uitvindingen zullen de wereld veranderen (volgens Bill Gates)

WetenschapVan het wiel tot het poliovaccin van Jonas Salk: er zijn uitvindingen die de wereld compleet veranderen. Maar wat is de volgende grote ontwikkeling die de geschiedenis zal ingaan? In een artikel voor Time Magazine doet Bill Gates enkele voorspellingen.

28 reacties

 • Jo Van Echelpoel

  5 jaar geleden
  Ja een vaccin tegen angst en hebzucht graag. Dan raken die vuil woorden zoals productiviteit winstmaximalisatie functioneringsgesprekken en concurrentie misschien in de ban. Leve de geboortebeperking en het einde van de cro magnon
 • Marc Bruyninckx

  5 jaar geleden
  Er is ook dringend nood aan vaccinatie, gentherapie...om inwijkelingen te behandelen tegen radicalisatie, salafisme;banditisme,vrouwe,haat.....om onze maatschappelijke waarden in het westen te kunnen behouden.
 • Filip Vanlaeken

  5 jaar geleden
  Sustainability of we gaan er allemaal aan. En geboortebeperking natuurlijk. Maar de huidige generatie politici heeft de moed niet om toe te geven dat 'groei' niet langer de oplossing kan zijn.
 • Resist You

  5 jaar geleden
  Niks nieuws eigen reclame werk dus ,het enige waar we moeten voor opletten is "artificiële intelligentie "de ondergang van de mensheid !
 • Noella Vancompernolle

  5 jaar geleden
  Gooit onze Bill aandelen op de markt?
 1. Aardbevingsgebied in Turkije nu getroffen door overstromingen: al 14 doden, tenten van overlevenden ondergelopen

  Aardbe­vings­ge­bied in Turkije nu getroffen door overstro­min­gen: al 14 doden, tenten van overleven­den ondergelo­pen

  Ruim een maand na de verwoestende aardbevingen in Turkije, staat een deel van dat getroffen gebied nu onder water door hevige regenval. Minstens veertien mensen zijn omgekomen en vijf anderen zijn vermist in het het zuidoosten van Turkije, dat getroffen wordt door overstromingen. Dat meldt minister van Binnenlandse Zaken Süleyman Soylu woensdag. Het gaat om dezelfde regio als waar de aardbevingen in februari zware schade hebben aangericht.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.