Wetenschappers Auke Florian-Hiemstra en Liselotte Rambonnet met een baarsje, gevangen in een handschoen
Volledig scherm
Wetenschappers Auke Florian-Hiemstra en Liselotte Rambonnet met een baarsje, gevangen in een handschoen © Universiteit Leiden - Alexander Schippers

Corona-afval heeft een enorme impact op dieren

De impact van het corona-afval op onze ecosystemen is een probleem dat zeker niet onderschat mag worden. Overal ter wereld krijgen dieren ermee te maken met alle gevolgen van dien.

1 reactie

 • alain hautman

  1 jaar geleden
  De mens is een ramp voor de natuur , het zijn egoisten en vervuilers , deze gewezen mooie planeet wordt door dit mormel dat zich mens noemt totaal vernietigt .
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.

Wetenschap & Planeet