AP
Volledig scherm
© AP

AstraZeneca test aangepaste versie coronavaccin

Farmaceutisch bedrijf AstraZeneca is begonnen met een test voor een aangepaste versie van zijn coronavaccin die gericht is op de Beta-variant. In totaal moeten 2.250 mensen in het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Brazilië en Polen aan de test meedoen. Het gaat zowel om mensen die eerder al gevaccineerd zijn, als mensen die nog niet eerder een vaccin kregen.

6 reacties

 • Bernadette Stouten

  1 jaar geleden
  ik wil mijn tweede wel hebben. ik wil in het vervolg ook nog wel astra zeneca krijgen. . Ik geloof niemand meer. Ook niet de onderzoeken van pfizer en moderna. Daar is men ook niet zeker van. Vele mensen vragen als tweede pfizer. Waar is het onderzoek van bijwerkingen bij menging van vaccin. Dan is men pas proefkonijn.
 • Jozef Vermeulen

  1 jaar geleden
  Gericht op de Beta-variant? We zitten intussen al met een veel besmettelijkere Delta-variant. Ik ga mijn 2de inenting AZ niet halen, het werkt toch niet tegen nieuwe varianten.
 • Ludwig Van der Auwera

  1 jaar geleden
  De upgrade van de Fyra. De Beta variant is verleden tijd. Delta is in aankomst.
 • Birgit Janssens

  1 jaar geleden
  Gewoon wachten tot eind juli met versoepelingen en t komt wel goed. Deze versoepelingen komen te vroeg . Delta variant, weet je wel…!
 • Dominique Bleyaert

  1 jaar geleden
  Ze gaan altijd te laat komen met hun vaccins, tegen de tijd dat ze die gaan spuiten zal deze variant bijna uitgedoofd zijn, ondertussen gaan andere varianten woekeren waartegen deze vaccins weer niet zo goed werken … ..

Wetenschap & Planeet