NIHR
Volledig scherm
© NIHR

Afwijkingen ontdekt in longen van langdurige Covid-patiënten met kortademigheid

Britse wetenschappers hebben afwijkingen ontdekt in de longen van patiënten met langdurige Covid die last blijven hebben van kortademigheid. Het ging om mensen die nooit opgenomen werden in het ziekenhuis en bij wie andere tests normaal leken te zijn. 

 1. Minister Vandenbroucke: “Er worden te veel leugens verteld op coronabetogingen”

  Minister Vandenbrou­c­ke: “Er worden te veel leugens verteld op coronabeto­gin­gen”

  Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) vindt het niet kunnen dat er zoveel “leugens en onzin” worden verteld op de coronabetogingen. Dat liet hij weten bij VTM NIEUWS. “Men geeft een microfoon in de hand van eender wie, die eender welke leugen vertelt. Ik vind dat dat moet stoppen”, aldus Vandenbroucke. De minister veroordeelt bovendien de geweldplegingen en vernielingen die de betogers op de vorige protesten in Brussel hebben aangericht.
 2. Binnenspeeltuinen blij dat ze weer open zijn: “We hebben omzetverlies gedraaid van 120.000 euro, maar nog geen euro steun gekregen”
  PREMIUM

  Binnen­speel­tui­nen blij dat ze weer open zijn: “We hebben omzetver­lies gedraaid van 120.000 euro, maar nog geen euro steun gekregen”

  Bijna twee maanden geleden moesten de binnenspeeltuinen halsoverkop sluiten. Na het Overlegcomité van vrijdag leek er geen vuiltje aan de lucht, zaterdagochtend vernamen ze in het nieuws dat ze toch bij de ongelukkigen waren en moesten ze klant en kind noodgedwongen de deur wijzen. “We hebben een omzetverlies gedraaid van 120.000 euro, maar nog geen euro steun gekregen.”