Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Photo News

2020 op koers voor warmste jaar ooit

We zullen 2020 niet snel vergeten. Ook niet als het over het weer gaat. Tijdens dit jaar werden er ongezien hoge temperaturen waargenomen en verschillende records gebroken. En dat heeft er mede voor gezorgd dat 2020 waarschijnlijk de geschiedenisboeken zal ingaan als het warmste jaar ooit sind het begin van de waarnemingen.

4 reacties

 • Steve Boon

  1 maand geleden
  Daarom dat ik weiger om mijn huis super te isoleren. isoleren wordt steeds minder nuttig...dat vermijdt een hele berg toekomstig schadelijk afval
 • Marco Maerten

  1 maand geleden
  Wel Bob Boomer,weet dan 1 ding.Het consumptiegedrag in rijkere landen zoals Belgie ligt veelvouden hoger per hoofd (tot 20X)! dan in landen met hoger geboortecijfer.Het is altijd makkelijk om de splinter in in iemands oog te beoordelen terwijl je zelf de balk in uw eigen oog niet opmerkt.
 • Bob Boomer

  1 maand geleden
  Onze aarde zal nog lang verder opwarmen. Met het gedrag v/d mensen aan te pakken kom je er niet. Je moet zijn aantal aanpakken. Als het covid-virus ons iets leert dan is het dit wel !
 • Johan Vroonen

  1 maand geleden
  Hoog tijd dat we er iets aan gaan doen. Dit zou prioriteit 1 moeten staan op de beleidsagenda's gezien dit een ramp is die mits goede aanpak initieel veel investeringen vergt, maar nadien voor veel welvaart zal zorgen op termijn.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"

Wetenschap & Planeet