Vooraan zullen negen appartementen gebouwd worden.
Volledig scherm
Vooraan zullen negen appartementen gebouwd worden. © RV

Woonproject Patersbos moet boost aan Zoerle-Parwijs geven

In Zoerle-Parwijs (Westerlo) rijst binnenkort een nieuw woonproject uit de grond. Project Patersbos, dat vlak naast de oude jongensschool in de Sint-Niklaasstraat gelegen zal zijn, zal in totaal twaalf gezinnen een nieuwe thuis bieden in de dorpskern.

0 reacties

 1. Jan Delvaux eert dertig monumenten uit de Kempische muziek in boek ‘Belpop Bonanza Kempen’
  PREMIUM
  Kempen

  Jan Delvaux eert dertig monumenten uit de Kempische muziek in boek ‘Belpop Bonanza Kempen’

  Op vraag van de cultuurcentra van Herentals, Mol en Geel, cultuurhuis de Warande en de drie Kempische erfgoedcellen dook Jan Delvaux in de Kempische muziekscene. De kenner van het Belpopgenre trof er een ware schat aan muzikaal erfgoed aan en goot de meest bijzondere verhalen in een boek, talkshow, quiz én theatervoorstelling. “In geen enkele andere regio zit zoveel ambitie als hier. De Kempen zijn allesbehalve stil”, aldus Jan Delvaux.
 2. Logistiek centrum, kantoren en parkeertoren van vijf verdiepingen op Atea-terreinen: “Goed voor een oppervlakte van 45.000 vierkante meter vol zonnepannelen”
  Herentals

  Logistiek centrum, kantoren en parkeerto­ren van vijf verdiepin­gen op Atea-terreinen: “Goed voor een oppervlak­te van 45.000 vierkante meter vol zonnepanne­len”

  Aan het Herentalse industriegebied, op de terreinen van de vroegere Atea-fabriek wordt momenteel volop gewerkt aan de opbouw van een groot logistiek centrum met bijhorende kantoren. Het terrein op de hoek van de Atealaan en de Saffierstraat wordt de komende maanden stukje voor stukje opgebouwd tot ‘Herentals Green Logistics’. De werken zouden klaar zijn tegen het einde van het jaar.
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten