Arbeiders graven de oude vloer uit in de bijgebouwen van de Beddermolen.
Volledig scherm
Arbeiders graven de oude vloer uit in de bijgebouwen van de Beddermolen. © Foto Vanderveken

Werken aan gebouwen op domein Beddermolen zijn gestart

TONGERLODe restauratiewerken aan de gebouwen van de Beddermolen zijn gisteren van start gegaan. Het molenhuis met stal, schuur, bakhuisje en bijgebouw zal gedurende iets langer dan een jaar gerestaureerd.

  1. Stijging van aantal besmettingen in Westerlo op dinsdag 20 oktober

    Stijging van aantal besmettin­gen in Westerlo op dinsdag 20 oktober

    In Westerlo zijn er op één dag 7 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 5. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 69 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Westerlo komt dat getal nu op 275 te liggen. Westerlo heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
  2. De coronacijfers in Westerlo van vrijdag 16 oktober

    De coronacij­fers in Westerlo van vrijdag 16 oktober

    Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Westerlo minder dan 5 besmettingen met corona zijn bijgekomen op één dag. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 47. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Westerlo komt dat getal nu op 187 te liggen. Westerlo heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.