Het organisatiecomité tijdens de benefiet op 10 maart.
Volledig scherm
Het organisatiecomité tijdens de benefiet op 10 maart. © Peter Vanderveken

Schenking van 5.000 euro aan ALS-liga dankzij benefiet voor Annita

Dankzij de benefiet voor Annita Verheyden (62), die aan ALS lijdt, van zondag 10 maart in de polyvalente zaal van Voortkapel zal er 5.000 euro kunnen geschonken worden aan ALS-liga. Het benefiet was een groot succes en bijna zeven weken later heeft het organisatiecomité zicht op de opbrengst ervan.

0 reacties

 1. Daar zijn ze dan, de eerste klanten op het terras: “Hier hebben we zo naar uitgekeken”
  Kempen

  Daar zijn ze dan, de eerste klanten op het terras: “Hier hebben we zo naar uitgekeken”

  Ze hebben er zo naar uitgekeken, die 8ste mei. Na een maandenlange sluiting mogen de horecazaken weer klanten ontvangen. Voorlopig alleen maar op het terras, maar het is voor heel wat zaken nog altijd beter als niets. We trekken heel de dag door de Kempen voor sfeerbeelden en zorgen regelmatig voor een update. En nu vooral... genieten. “Wij hebben er in elk geval zo naar uitgekeken”, klinkt het iets voor 9 uur op het terras van De Jachthoorn in Hoogstraten.
 2. De Bloemfabriek neemt, met dagje vertraging, een vliegende start: “We krijgen nog veel vragen van mensen die hier iets willen organiseren”
  Geel

  De Bloemfa­briek neemt, met dagje vertraging, een vliegende start: “We krijgen nog veel vragen van mensen die hier iets willen organise­ren”

  In Geel-Ten Aard was het donderdag al meteen gezellig druk op het terras van De Bloemfabriek, de nieuwe ontmoetingsplek op de site van de oude Bloemmolens langs het Kempisch kanaal. Door enkele opmerkingen van de brandweer kon het horeca-gedeelte woensdag nog niet openen, maar een dag later kregen de jonge uitbaters wel groen licht. In de oude conciërgewoning opende woensdag wel al een verpakkingsvrije winkel, de eerste in zijn soort in de Kempen.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”