Chef Jan Decan bij de ofyr. Alles zal ter plaatse aan de tent gekookt worden.
Volledig scherm
Chef Jan Decan bij de ofyr. Alles zal ter plaatse aan de tent gekookt worden. © Wouter Demuynck

Restaurant Decan wordt even bar Decan in tent op grasplein van toeristische dienst: “Streetfood met een vleugje gastronomie”

westerloZaterdag mogen de terrassen weer openen, maar voor gastronomische restaurants is het minder evident om een hoogstaand menu op een terras te serveren. Restaurant Decan in Westerlo vormt zich daarom tijdelijk om tot bar Decan. Op het graspleintje van de toeristische dienst staat een gezellig ingerichte witte tent, waar chef Jan Decan zijn klanten streetfood met een gastronomisch tintje zal voorschotelen.

 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 2. Paul Snoeys (54) van De Gulden Coppe in Hoogstraten nieuwe voorzitter Horeca Provincie Antwerpen
  Hoogstraten

  Paul Snoeys (54) van De Gulden Coppe in Hoogstra­ten nieuwe voorzitter Horeca Provincie Antwerpen

  Paul Snoeys (54) van restaurant-brasserie De Gulden Coppe in Hoogstraten is de nieuwe voorzitter van Horeca provincie Antwerpen. Hij volgt daarmee Ed Van den Ouweland (58), ex-Hoogstratenaar en tegenwoordig woonachtig in Schilde, op. “We hebben de voorbije jaren onze sector op de kaart gezet en geprofessionaliseerd”, klinkt het. Ed runde verschillende horecazaken waaronder tot 2019 brouwerij ‘t Pakhuis in Antwerpen.