Philip stapt zijn 19de Dodentocht mee als Willy de Bij om geld in te zamelen voor Berrefonds
Volledig scherm
Philip stapt zijn 19de Dodentocht mee als Willy de Bij om geld in te zamelen voor Berrefonds © Liese Demeulenaere

Philip stapt zijn 19de Dodentocht mee als Willy de Bij voor Berrefonds: “100 kilometer wandelen in een bijenpak? Dat wordt sowieso zweten”

WesterloPhilip Ver Elst (40) uit Oosterwijk stapt vrijdag al voor de 19de keer mee in de Dodentocht, dit keer in een bijenpak. «Onze oudste dochter is helemaal zot van Maya de Bij, er was dus geen andere keuze», lacht Philip. Met zijn wandeltocht wil hij geld inzamelen voor het Berrefonds, een organisatie die families en vrienden van sterrenkindjes ondersteunt.

 1. Van proevertjes tot een paardenmolen: op deze 6 plekken in de Kempen krijg je leuke extraatjes tijdens Weekend van de Klant
  PREMIUM
  Kempen

  Van proever­tjes tot een paardenmo­len: op deze 6 plekken in de Kempen krijg je leuke extraatjes tijdens Weekend van de Klant

  Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober is het Weekend van de Klant. Dan word je bij verschillende zaken als klant in de watten gelegd en kan je genieten van speciale acties tijdens het shoppen. Van het Shoppingfestival in Mol tot het herfstshoppingweekend in Geel: op deze 6 locaties in de Kempen geniet jij van speciale acties tijdens Weekend van de Klant.
 2. Mathias Fixelles en KVC Westerlo zijn zeer bewust op hun hoede voor de komst van de rode lantaarn: “Het is niet ‘maar’ tegen Zulte Waregem”
  voetbal jupiler pro league

  Mathias Fixelles en KVC Westerlo zijn zeer bewust op hun hoede voor de komst van de rode lantaarn: “Het is niet ‘maar’ tegen Zulte Waregem”

  De moeizame 1-3-bekerzege tegen Eendracht Aalst zal in het Westelse Kuipje snel uit het collectieve geheugen gewist worden. De focus werd na de kwalificatie immers meteen weer op het volgende competitieduel gelegd. Als Westerlo de stap richting linkerkolom wil zetten, mag er zaterdag thuis tegen rode lantaarn Zulte Waregem niet met de punten gemorst worden.