Halloween in Bobbejaanland.
Volledig scherm
PREMIUM
Halloween in Bobbejaanland. © Bobbejaanland

Onze weekendtips voor de Kempen: ontdek exotische culturen, griezel in spookhuizen of ontmoet je favoriete stripauteur

KempenNog geen plannen voor het weekend van 23 en 24 oktober? Geen nood, wij lijsten enkele leuke activiteiten in de Kempen voor je op. Wie wil griezelen komt dit weekend aan zijn trekken, maar ook liefhebbers van strips, stilte en exotische culturen zullen ongetwijfeld hun ding vinden.

  1. Gezin schrijft emotionele brief aan Ben Weyts (N-VA): “School zou de beste tijd van hun leven moeten zijn, maar kinderen haten school. Dit is een ijskoude wereld voor hen”
    Rijkevorsel

    Gezin schrijft emotionele brief aan Ben Weyts (N-VA): “School zou de beste tijd van hun leven moeten zijn, maar kinderen haten school. Dit is een ijskoude wereld voor hen”

    Kinderen die een mondmasker moeten dragen vanaf 6 jaar, het valt niet bij iedereen in goede aarde. Silke Voet (38), mama van twee kinderen van 9 en 12 jaar oud, heeft een emotionele brief geschreven aan minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA). “Sluit de scholen nu of hou ze open zonder mondmasker. School zou de leukste tijd van hun leven moeten zijn, maar nu haten ze het. Dit is zo een ijskoude tijd voor hun.”