De therapeuten en coaches van Groeistof.
Volledig scherm
De therapeuten en coaches van Groeistof. © RV

Online groepspraktijk Groeistof zet telefoonlijn gratis open voor onderwijspersoneel: “Veel leerkrachten zijn óp”

westerloVan 23 tot en met 26 december kunnen alle Vlaamse leerkrachten hun hart luchten bij de online multidisciplinaire groepspraktijk Groeistof. Dat gebeurt met gratis telefonische permanentie. “Veel leerkrachten zijn óp. En zo verlagen we de drempel naar hulpverlening”, zegt psychotherapeut Joke Roels uit Westerlo.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Van de droomhuisjes in uw tuin naar een eigen pretpark: maak kennis met Siemon (31) en Lars (26). “Onze teamleden zijn minstens even zot als wijzelf”
  PREMIUM
  Balen/Lommel/Antwerpen

  Van de droomhuis­jes in uw tuin naar een eigen pretpark: maak kennis met Siemon (31) en Lars (26). “Onze teamleden zijn minstens even zot als wijzelf”

  Ze bouwden voor al droomhuisjes voor klein en groot en konden Studio 100 als klant strikken om attracties aan te kleden. Nu volgt een nieuwe mijlpaal voor het bedrijfje Eye-Opener van Siemon en Lars: ze willen een eigen indoorpretpark creëren, een ‘belevingswereld’ waar magie en fantasie centraal staan. “We zitten op een rollercoaster en hij lijkt maar niet te stoppen”, glimlacht het creatieve duo.
 1. Ne Flierefluiter viert 40-jarig bestaan met Super Tripel: “Whisky toegevoegd aan onze Westelse tripel”
  westerlo/zammel

  Ne Fliereflui­ter viert 40-jarig bestaan met Super Tripel: “Whisky toegevoegd aan onze Westelse tripel”

  Het is dit jaar 40 jaar geleden dat het Westelse streekbier Ne Flierefluiter van brouwerij Fisser het levenslicht zag. Het hoeft niet te verbazen dat dat jubileum gevierd wordt met nog meer bier. De in oplage beperkte ‘Ne Flierefluiter Super Tripel’ bevat een scheutje whisky en vanilletoetsen. “Persoonlijk vind ik het neigen naar champagnebier”, vertelt Jan Vissers.