Tijdens de werken zal er beurtelings verkeer gelden via verkeerslichten.
Volledig scherm
Tijdens de werken zal er beurtelings verkeer gelden via verkeerslichten. © Google Street View

Olenseweg krijgt toegankelijkere bushaltes en nieuwe fietsoversteken: werken starten maandag

westerloHet Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start komende maandag met werkzaamheden om nieuwe bushaltes en fietsoversteken te voorzien op de Olenseweg (N152), ter hoogte van het kruispunt met Vlasland in Westerlo. De verhoogde bushaltes worden een pak toegankelijker en met middengeleiders zullen er veilige fietsoversteken gecreëerd worden. Tot midden november zal er aan de werfzone op de Olenseweg beurtelings verkeer gelden.

 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Plannen voor nieuwe schaatsbaan in Herentals: “Zelfs mogelijk om twee ijspistes boven elkaar te plaatsen”
  PREMIUM
  Herentals

  Plannen voor nieuwe schaats­baan in Herentals: “Zelfs mogelijk om twee ijspistes boven elkaar te plaatsen”

  In Herentals brainstormt het lokale bestuur, met nieuwbakken Schepen van Sport Eva Brandwijk (N-VA) op kop, over de vernieuwing van de huidige schaatsbaan op het terrein van Sport Vlaanderen. ‘Alles zit nog in een beginfase, maar met een vernieuwing willen we de ijshockeyclub een kans geven om verder te groeien en zowel kunstschaatsers als recreatieve schaatsers meer uren aanbieden”, klinkt het.