Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Meisje (15) aangereden door auto

 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 1. Gemeente wil drie private percelen van oude stortplaats kopen: “Zo is een uniforme behandeling mogelijk”
  zoerle-parwijs

  Gemeente wil drie private percelen van oude stort­plaats kopen: “Zo is een uniforme behande­ling mogelijk”

  Het Westelse gemeentebestuur heeft de intentie om drie private percelen die deel uitmaken van de oude stortplaats in Zoerle-Parwijs aan te kopen. De gronden zullen geschat worden, waarna het schepencollege een aanbod zal doen aan de eigenaars van de percelen. Op die manier kan het gemeentebestuur de volledige oude stortplaats, die niet gesaneerd moet worden maar waar wel strenge gebruiksadviezen gelden, uniform behandelen.
 2. Van geflambeerde pannenkoeken tot varianten met Nutella: ontdek 6 zaken in de Kempen waar je van heerlijke pannenkoeken kan smullen tijdens Maria Lichtmis
  PREMIUM
  Kempen

  Van geflambeer­de pannenkoe­ken tot varianten met Nutella: ontdek 6 zaken in de Kempen waar je van heerlijke pannenkoe­ken kan smullen tijdens Maria Licht­mis

  Op 2 februari is het Maria Lichtmis: het feest bij uitstek om zonder schuldgevoel pannenkoeken te eten. Wij hebben voor jou zes pannenkoekenhuisjes geselecteerd in de Kempen waar je lekker kan smullen van de heerlijke lekkernij: van geflambeerde pannenkoeken met appeltjes bij het Torenhof in Tongerlo tot pannenkoeken met Nutella bij brasserie De Pit in Kasterlee.