verkrachting
Volledig scherm
PREMIUM
verkrachting © ShutterStock

Man (66) drogeert, filmt en verkracht jonge vrouwen in caravan: “Hij maakte van zijn slachtoffers weerloze sekspoppen”

Westerlo/OlenHij toverde zijn caravan om tot apotheek. Daar drogeerde hij verschillende vrouwen om ze te verlammen tot ‘wezenloze sekspoppen’. De verkrachtingen waarvoor de 66–jarige Jozef B. terechtstaat, zijn hallucinant. Zijn motief? Hij kampt al heel zijn leven met erectiestoornissen. “Op deze manier konden de vrouwen zich niks herinneren als ik geen erectie kreeg.” Filmpjes van de verkrachtingen doen B. nu de das om.

  1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
    Spaargids.be

    PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

    Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.