De leerlingen bakten koekjes voor het vlakbij gelegen woonzorgcentrum Parel der Kempen.
Volledig scherm
De leerlingen bakten koekjes voor het vlakbij gelegen woonzorgcentrum Parel der Kempen. © RV

Leerlingen van SILA Westerlo tonen warm hart tijdens solidariteitsproject

westerloDe leerlingen van het tweede jaar B-stroom van de SILA-middenschool in Westerlo hebben in aanloop naar de kerstperiode de handen uit de mouwen gestoken. Tijdens het solidariteitsproject toonden ze hun warm hart door allerlei werkjes te verrichten die de gemeenschap ten goede komen.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. MIJN DORP. Philip ‘Mr. Proper’ Ver Elst over zijn Oosterwijk: “Picknicken met mijn dochters bij Kamp C, dat vind ik geweldig”
  PREMIUM

  MIJN DORP. Philip ‘Mr. Proper’ Ver Elst over zijn Oosterwijk: “Picknicken met mijn dochters bij Kamp C, dat vind ik geweldig”

  Zou er iemand meer zorg dragen voor zijn dorp en omgeving dan Philip Ver Elst uit Oosterwijk (Westerlo)? Zijn bijnaam is niet voor niets Mr. Proper, want al bijna twintig jaar lang gaat hij vrijwel dagelijks op pad met zijn bolderkar en grijper om zwerfvuil op te ruimen. Vanwege zijn bijzondere engagement mocht hij twee jaar geleden zelfs op audiëntie komen bij koning Filip. Philip toont ons zijn mooiste plekjes in Oosterwijk, het dorp waar hij sinds 2017 woont.
  Westerlo
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.