Laura en Lisa met hun overgrootmoeder Anna, grootmoeder Diane en mama Kendy.
Volledig scherm
Laura en Lisa met hun overgrootmoeder Anna, grootmoeder Diane en mama Kendy. © Kendy Janssens

Laura en Lisa vormen de dubbele staart van een viergeslacht

WesterloKendy Janssens uit Westerlo stuurde ons dat ze onlangs bevallen is van twee dochters: Laura en Lisa. Met hun geboorte is er nu een viergeslacht in de familie.

 1. Hobbybrouwerij Ribaldus viert 10-jarig bestaan met nieuwe Ribaldus Dubbel: “Een vlot doordrinkbaar degustatiebier”
  PREMIUM
  veerle

  Hobbybrou­we­rij Ribaldus viert 10-jarig bestaan met nieuwe Ribaldus Dubbel: “Een vlot doordrink­baar degustatie­bier”

  De tiende verjaardag van hun hobbybrouwerij Ribaldus was voor Lennert (34) Vissers en zijn vader Alex (62) uit Veerle-Laakdal de ideale gelegenheid om nog eens een nieuw bier te lanceren en het gamma uit te breiden tot drie vaste brouwsels. Het resultaat is de Ribaldus Dubbel: een gebalanceerd en vlot doordrinkbaar donker bier dat subtiel gekruid is.
 2. Akkerbouwbedrijf Van Elven levert groene stroom voor The Slope op Rock Werchter
  laakdal

  Akkerbouw­be­drijf Van Elven levert groene stroom voor The Slope op Rock Werchter

  Na vorig jaar Werchter Parklife volledig van groene stroom te hebben voorzien, doet energieplatform Bolt dat dit jaar met een volledig podium op het grote festivalpark van Rock Werchter. De zonnepanelen op het dak van akkerbouwbedrijf en hoevewinkel Van Elven uit Laakdal houden samen met een batterij The Slope draaiende. “Zo besparen ze tot wel 95 procent van de CO2-uitstoot”, zegt Pieterjan Verhaeghen, medeoprichter van Bolt.
 1. Geelse Innovatiecampus zoekt innovatiemanager: “We hopen dat op termijn zo’n 2.000 mensen hier een job zullen vinden”
  Geel

  Geelse Innovatie­cam­pus zoekt innova­tiema­na­ger: “We hopen dat op termijn zo’n 2.000 mensen hier een job zullen vinden”

  De verscheidene partners die hun schouders onder de Innovatiecampus in Geel hebben gezet zijn op zoek naar een innovatiemanager voor de site. Die innovatiemanager zal zich inzetten om nieuwe bedrijven aan te trekken en bruggen te slaan met de kennis- en onderwijsinstellingen in de regio. Op termijn zouden 2.000 mensen een job moeten vinden op de campus.