De betonblokken staan er sinds het najaar van 2019 en blijven nu definitief.
Volledig scherm
De betonblokken staan er sinds het najaar van 2019 en blijven nu definitief. © Peter Vanderveken

Knip in Oude Westmeersebeekweg blijft behouden

heultjeDe knip in de Oude Westmeerbeekseweg in Heultje (Westerlo) krijgt een definitief karakter. “De bewoners van de betroffen straten waren allemaal voorstander van de betonblokken. Dat hebben we nog nooit meegemaakt”, zegt schepen van Mobiliteit Kristof Welters (CD&V). Oppositiepartij Open&Positief Westerlo is minder enthousiast. “Men verschuift de problemen naar de Pastorijstraat en Hogeheide”, vindt raadslid Frans De Cock.

 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.