John Verbraeken blijft de komende drie jaar op post als afdelingsvoorzitter.
Volledig scherm
John Verbraeken blijft de komende drie jaar op post als afdelingsvoorzitter. © RV

John Verbraeken drie jaar langer voorzitter van CD&V Westerlo

westerloJohn Verbraeken verlengt zijn mandaat als voorzitter van CD&V Westerlo met drie jaar. Alle leden die een stem uitbrachten gingen unaniem akkoord met de verlenging van zijn voorzitterschap.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Van een paasfuif tot een circusdag: 7 kindvriendelijke activiteiten voor de paasvakantie in de Kempen
  PREMIUM

  Van een paasfuif tot een circusdag: 7 kindvrien­de­lij­ke activitei­ten voor de paasvakan­tie in de Kempen

  De paasvakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat jij je kids weer moet zien te entertainen. Kies je voor een kwalitatief momentje met het hele gezin of moet je werken en zoek je iets om je kroost mee te bezigen? Onze redactie helpt je alvast op weg met zeven kindvriendelijke bezigheden in de Kempen. Van een paasfuif in Retie tot een circusdag in Herenthout: met deze activiteiten vervelen je kinderen zich geen moment tijdens de aankomende paasvakantie.