Jan Ceulemans in zijn tuin in het centrum van Westerlo.
Volledig scherm
Jan Ceulemans in zijn tuin in het centrum van Westerlo. © Peter Vanderveken

Jan Ceulemans: "Van een nieuwe club lig ik niet wakker"

Jan Ceulemans staat in het geheugen gegrift van elke supporter van KVC Westerlo. Tegenwoordig doet hij het rustig aan. Na een echtscheiding bracht een nieuwe liefde hem naar Westerlo. En zijn loopbaan als trainer? "Je mag nooit iets uitsluiten, maar ik lig niet wakker van een nieuwe club."

 1. Macabere mondmaskers en ontsmette spookhuizen: Bobbejaanland start coronaveilige Halloween
  PREMIUM
  Lichtaart

  Macabere mondmas­kers en ontsmette spookhui­zen: Bobbejaan­land start coronavei­li­ge Halloween

  Pretpark Bobbejaanland uit Lichtaart (Kasterlee) heeft het startschot gegeven van haar Halloween-event. Ondanks de moeilijke coronatijden investeerde het park meer dan 175.000 euro in nieuwe decors. Aangepaste mondmaskers en griezelattributen moeten alles coronaveilig laten verlopen. “We hopen dat Halloween een succes wordt. Maar het kan ons jaar niet meer goedmaken”, zegt commercieel directeur Peggy Verelst.
 2. Stijging van aantal besmettingen in Westerlo op dinsdag 20 oktober

  Stijging van aantal besmettin­gen in Westerlo op dinsdag 20 oktober

  In Westerlo zijn er op één dag 7 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 5. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 69 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Westerlo komt dat getal nu op 275 te liggen. Westerlo heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.