De ploeg van Groen Westerlo.
Volledig scherm
De ploeg van Groen Westerlo. © Groen Westerlo

Groen vraagt om informatievergadering over verkaveling De Reid

Het IOK heeft een omgevingsvergunning aangevraagd om een terrein in het binnengebied tussen Busselen en De Reid in Oosterwijk te gaan verkavelen voor groepswoningbouw. Er loopt een openbaar onderzoek van maandag 31 december 2018 tot woensdag 30 januari 2019. Groen wil dat het bestuur een informatievergadering organiseert om het project te verduidelijken.

0 reacties

 1. Bart Wellens kijkt uit naar eerste terrasbezoek: “Terwijl ik op terras van De Dreef geniet van een biertje, genieten de kinderen op de speeltuin. Zalig toch!”
  Vorselaar

  Bart Wellens kijkt uit naar eerste terrasbe­zoek: “Terwijl ik op terras van De Dreef geniet van een biertje, genieten de kinderen op de speeltuin. Zalig toch!”

  Terrasjes op 8 mei, des te dichter de datum, des te meer de opstart van de horeca doet watertanden bij de mensen. Ook zo bij fiere Vorselaarnaar en ex-wereldkampioen veldrijden Bart Wellens. Hij neemt ons op deze druilerige dinsdagavond mee naar zijn favoriete terras in zijn thuisdorp aan Sportcafé De Dreef. “De regen die er nu uitvalt die kan er alvast komend weekend niet uitvallen”, klinkt het.
 2. Europees kampioen BBQ opent twee nieuwe horecazaken in Herentals: “Schrik niet wanneer een tafel vol visbokalen of vol bakken prei vanachter het gordijn verschijnt”
  PREMIUM
  Herentals

  Europees kampioen BBQ opent twee nieuwe horecaza­ken in Herentals: “Schrik niet wanneer een tafel vol visbokalen of vol bakken prei vanachter het gordijn verschijnt”

  Aan de oever van de Kleine Nete, vlakbij het stadscentrum van Herentals, zwiert Olenaar Jelle Ver Berne dit weekend de (terras)deuren van één van zijn - u leest het goed - twee (!) nieuwe horecazaken open. In het Koetshuis van het nabijgelegen Kasteel Le Paige opent de ondernemer zaterdag ‘Bistro Le Paige’. Vanaf het kan en mag opent hij naast de bistro zijn paradepaardje: Restaurant Tafereel. De tafel van 16 meter zal hier tijdens een zesgangenmenu regelmatig verdwijnen achter een mysterieus gordijn. Rarara...
 1. Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis
  Play

  Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis

 2. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam