De linkerzijde van de discotheek wordt omgevormd tot (jeugd)ontmoetingscentrum.
Volledig scherm
De linkerzijde van de discotheek wordt omgevormd tot (jeugd)ontmoetingscentrum. © Peter Vanderveken

Gemeenteraad keurt aankoop van deel van voormalige discotheek Reflex unaniem goed

westerloDe gemeenteraad van Westerlo heeft maandagavond het licht op groen gezet voor de aankoop van de linkerzijde van de voormalige discotheek Reflex. Het gemeentebestuur gaat er nu aan de slag om er een (jeugd)ontmoetingscentrum van te maken. Hoewel de oppositie enkele bedenkingen maakte, voornamelijk over de kostprijs en eventuele overlast voor buurtbewoners, werd de aankoop wel unaniem goedgekeurd.

  1. DJ’s Mr. E, Wout en Ronny Retro zetten thuisbasis Wout Van Aert op z’n kop komende zondag: “Op tijd komen is de boodschap, vol is vol!”
    Herentals

    DJ’s Mr. E, Wout en Ronny Retro zetten thuisbasis Wout Van Aert op z’n kop komende zondag: “Op tijd komen is de boodschap, vol is vol!”

    De organisatie van ‘Herentals Eert Wout’ vorige week het namiddag- en vooravondprogramma van Herentals Eert Wout bekend maakten, kwamen ze maandagmiddag op de proppen met de verschillende DJ’s die Herentals voorgeschoteld krijgt komende zondag. Onder meer Sam Gooris, De Romeo’s, DJ Wout en Ronny Retro zullen zondag de Grote Markt volledig op z’n kop zetten.