De linkerzijde van de discotheek wordt omgevormd tot (jeugd)ontmoetingscentrum.
Volledig scherm
De linkerzijde van de discotheek wordt omgevormd tot (jeugd)ontmoetingscentrum. © Peter Vanderveken

Gemeenteraad keurt aankoop van deel van voormalige discotheek Reflex unaniem goed

westerloDe gemeenteraad van Westerlo heeft maandagavond het licht op groen gezet voor de aankoop van de linkerzijde van de voormalige discotheek Reflex. Het gemeentebestuur gaat er nu aan de slag om er een (jeugd)ontmoetingscentrum van te maken. Hoewel de oppositie enkele bedenkingen maakte, voornamelijk over de kostprijs en eventuele overlast voor buurtbewoners, werd de aankoop wel unaniem goedgekeurd.

  1. Demo-markt over ‘klimaatbewust boeren’ in Vorselaar: “Overstromingen en extreme droogte maken duidelijk dat verstandig waterbeheer noodzakelijk is”
    Vorselaar

    De­mo-markt over ‘klimaatbe­wust boeren’ in Vorselaar: “Overstro­min­gen en extreme droogte maken duidelijk dat verstandig waterbe­heer noodzake­lijk is”

    Vrijdag werd er op één van de vele velden die Vorselaar rijk is een heuse ‘Demo-markt Klimaatboeren’ opgesteld waar geïnteresseerde landbouwers konden langskomen om ideetjes op te doen om aan verstandig waterbeheer te doen met hun bedrijf. Het is de bedoeling om in de toekomst volop in te zetten op klimaatrobuuste maatregelen in de vallei van de Kleine Nete.