Elke donderdag maken de leden hun wekelijkse fietstochten.
Volledig scherm
Elke donderdag maken de leden hun wekelijkse fietstochten. © RV

Fietsclub Fanclub Polleke Herijgers viert 15-jarig bestaan: “Plezier en vertier staan voorop”

westerloFanclub Polleke Herijgers uit Westerlo heeft zijn 15-jarig jubileum gevierd. De fietsclub ontstond destijds tijdens de mountainbikewedstrijd de 24 uren van Westerlo en 15 jaar later maken de leden iedere donderdag, vanaf het zomeruur, nog steeds hun wekelijkse fietstocht. “Plezier en vertier staan voorop en samen uit is samen thuis.”

 1. Plannen voor nieuwe schaatsbaan in Herentals: “Zelfs mogelijk om twee ijspistes boven elkaar te plaatsen”
  PREMIUM
  Herentals

  Plannen voor nieuwe schaats­baan in Herentals: “Zelfs mogelijk om twee ijspistes boven elkaar te plaatsen”

  In Herentals brainstormt het lokale bestuur, met nieuwbakken Schepen van Sport Eva Brandwijk (N-VA) op kop, over de vernieuwing van de huidige schaatsbaan op het terrein van Sport Vlaanderen. ‘Alles zit nog in een beginfase, maar met een vernieuwing willen we de ijshockeyclub een kans geven om verder te groeien en zowel kunstschaatsers als recreatieve schaatsers meer uren aanbieden”, klinkt het.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.