Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © JHM

Dievenbende, met 8-jarig kind, opgepakt door politie

De politie Zuiderkempen heeft de verdachten van een aantal winkeldiefstallen kunnen arresteren na een grondig onderzoek. Het gaat om drie personen van Britse afkomst: een man van 50 jaar, een vrouw van 33 jaar en een 8-jarig kind.

 1. Taverne De Waterhoek tijdelijk omgevormd tot pop-upwinkel: “Als het goed draait, kan ik achteraf in de zaak misschien wel een hoekje blijven voorzien”
  PREMIUM
  balen

  Taverne De Waterhoek tijdelijk omgevormd tot pop-upwinkel: “Als het goed draait, kan ik achteraf in de zaak misschien wel een hoekje blijven voorzien”

  Nu de horeca minstens een maand gesloten blijft, richten heel wat ondernemers hun pijlen op take-away om het hoofd boven water te houden. Karel Boënne (36) gaat nog een stapje verder en opende in zijn taverne De Waterhoek in Balen een pop-upwinkel, waar klanten niet enkel hun gerechten kunnen komen afhalen maar ook bijpassende wijnen, bloemen, geschenkartikels en nog allerlei delicatessen kunnen kopen. “Als het goed draait, kan ik achteraf in de zaak misschien wel een hoekje blijven voorzien.”
 2. Sociale huisvestingsmaatschappij Zonnige Kempen plaatst komende jaren 27.609 zonnepanelen op 1.222 daken
  Westerlo/Herentals

  Sociale huisves­tings­maat­schap­pij Zonnige Kempen plaatst komende jaren 27.609 zonnepane­len op 1.222 daken

  Afgelopen maandag tekenden 40 Vlaamse sociale huisvestingsmaatschappijen de oprichtingsakte van de coöperatieve vennootschap Aster, waarmee ze actief willen bijdragen aan een beter klimaat en de strijd aangaan met energiearmoede. Met een investering van 231 miljoen euro over vier jaar worden er 647.767 zonnepanelen op 58.433 gebouwen geïnstalleerd. Zonnige Kempen uit Westerlo doet zijn duit in het zakje met 27.609 zonnepanelen.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. 11 iconische rollen van Sean Connery
  Play
  film

  11 iconische rollen van Sean Connery