Toon Verheijen
Volledig scherm
© Toon Verheijen

Dieven stelen batterijen van vrachtwagen

 1. Kempen Aan Tafel serveert lekkerste producten uit onze regio: “Met vier Kempense topchefs de klanten culinair verwennen is het doel”
  Turnhout

  Kempen Aan Tafel serveert lekkerste producten uit onze regio: “Met vier Kempense topchefs de klanten culinair verwennen is het doel”

  Chef-koks Ivan Menten van Au Comptoir in Gierle, Bart Gils van Signatuur in Antwerpen, Nicolas Nuyens van Signature Catering by Nicolas in Beerse en Alex Verhoeven van onder meer restaurant Hert in Turnhout zullen op 10 november het beste van zichzelf geven tijdens culinair event Kempen Aan Tafel. Chefs én producten uit de Kempen worden die avond in de kijker gezet. Van alle beschikbare stoelen in Turnhout zijn er ondertussen ongeveer 80 procent verkocht.
 1. Olense parochies springen in de bres voor slachtoffers van watersnood: “Veel slachtoffers zullen in de winter hun huis nog niet kunnen verwarmen”
  olen

  Olense parochies springen in de bres voor slachtof­fers van watersnood: “Veel slachtof­fers zullen in de winter hun huis nog niet kunnen verwarmen”

  De drie Olense parochies zijn een inzamelactie gestart om de getroffenen van de watersnood in Wallonië te steunen. Naast etenswaren en verzorgingsproducten zijn ook kleine elektrische toestellen, vuurtjes en ontvochtigers welkom. De actie loopt tot en met 11 november, de naamdag van Sint-Martinus, de heilige die bereid was om zijn mantel te delen met een bedelaar.