Toon Verheijen
Volledig scherm
© Toon Verheijen

Dieven stelen batterijen van vrachtwagen

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Nief Talent voorziet dit jaar coachingstraject voor lokale dj’s en producers: “Dj’s hebben meer nood aan coaching dan een wedstrijd”
  neteland

  Nief Talent voorziet dit jaar coa­chingstra­ject voor lokale dj’s en producers: “Dj’s hebben meer nood aan coaching dan een wedstrijd”

  De vijf Neteland-gemeenten organiseren dit voorjaar een nieuwe editie van Nief Talent, maar gooien het deze keer wel over een andere boeg. Ditmaal zullen bands en artiesten het niet tegen elkaar opnemen tijdens een muziekwedstrijd, maar worden elf dj’s en producers de komende maanden vakkundig begeleid door een persoonlijke coach.