JHM
Volledig scherm
© JHM

Dieven stelen 15 kubieke meter hout

0 reacties

 1. Kenny V. opgelucht dat beschuldiging voor misbruik minderjarige uitgeklaard is: “Mijn vrouw en kind zijn weer bij me, mooiste cadeau dat ik kon krijgen”
  Herentals

  Kenny V. opgelucht dat beschuldi­ging voor misbruik minderjari­ge uitge­klaard is: “Mijn vrouw en kind zijn weer bij me, mooiste cadeau dat ik kon krijgen”

  Onterecht voor de rechtbank moeten verschijnen voor de aanranding van een minderjarige, het zal je maar overkomen. Herentalsenaar Kenny V. maakte het mee door een persoonsvergissing bij het parket van Leuven. Een pijnlijke blunder met ernstige gevolgen. Zijn vrouw verliet het huis samen met hun dochtertje nadat ze de brief van de deurwaarder in handen kreeg. “Het gaat hier dan ook niet om een fietsendiefstal, dit zijn zwaarwichtige feiten”, vertelde Kenny aan VTM-nieuws.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan