Duivenmelker Jos Van Den Brande verloor veertien kweekduiven.
Volledig scherm
PREMIUM
Duivenmelker Jos Van Den Brande verloor veertien kweekduiven. © Peter Vanderveken

Dieven gaan aan de haal met 14 waardevolle kweekduiven van duivenmelker Jos (74)

Dieven hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag veertien duiven gestolen bij duivenmelker Jos Van Den Brande (74) uit Heultje (Westerlo). De daders wisten blijkbaar goed waarmee ze bezig waren, want ze gingen aan de haal met de meeste kweekduiven van Jos. De vliegduiven, die minder waardevol zijn, lieten ze allemaal links liggen.

 1. Reggae Geel heeft zestal scenario’s klaarliggen voor festival in 2021: “Werken met vaccinatiepasjes en sneltesten om coronavrij festival te organiseren”
  PREMIUM
  Geel

  Reggae Geel heeft zestal scenario’s klaarlig­gen voor festival in 2021: “Werken met vaccinatie­pas­jes en sneltesten om coronavrij festival te organise­ren”

  Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon (N-VA) gaf onlangs aan dat er uiterlijk midden maart een beslissing zal vallen over de organisatie van de zomerfestivals. Voor Reggae Geel liggen er een zestal scenario’s op tafel. Een ‘normale’ versie van het festival is met die deadline nipt haalbaar, maar in het slechtste geval kan er ook afgeslankt worden naar een versie met zo’n 5.000 bezoekers. “De meest haalbare piste om een coronavrij festival te organiseren lijkt ons om te werken met een vaccinatiepas of met een sneltest voor diegenen die niet gevaccineerd zijn”, zegt organisator Kris Eelen.
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"