Defibrillator aan ingang van Bovenschool

 1. Sterrenrestaurant La Belle houdt de deuren tijdens feestdagen sowieso gesloten: “We moeten nu even doorbijten om het virus geen kans op heropflakkering te geven”
  PREMIUM
  Geel

  Sterrenres­tau­rant La Belle houdt de deuren tijdens feestdagen sowieso gesloten: “We moeten nu even doorbijten om het virus geen kans op heropflak­ke­ring te geven”

  Wanneer mag de horeca weer open? Het is voer voor heel wat discussie, maar biostatisticus Niel Hens acht het alvast niet waarschijnlijk dat horecazaken dit jaar nog kunnen heropenen. Volledig terecht, vindt chef Peter Vangenechten van sterrenrestaurant La Belle in Geel-Bel. “We moeten nu even doorbijten. Als we tijdens de feestdagen open zouden mogen gaan, ben ik zelfs niet van plan om mijn restaurant te openen.”
 2. Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskantoor: dit zijn de beste waterkokers
  Multimedia

  Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskan­toor: dit zijn de beste waterko­kers

  Bestaat er een simpeler huishoudtoestel dan een waterkoker? Misschien niet, maar feit is dat het toch echt handige dingen zijn, die hun nut extra bewijzen in de koudere maanden van het jaar. Ze zijn populair, en dat weten de fabrikanten ook: in de Pricewatch staan er maar liefst 700 toestellen! Onze techredacteur zocht er vier goed beoordeelde modellen uit, voor kleine én grote budgetten.
 1. Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?
  Play

  Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?

 2. Matthew (19) maakt wereldwijd indruk met waanzinnige kaartskills
  Play

  Matthew (19) maakt wereldwijd indruk met waanzinni­ge kaarts­kills