Jan Decan in de keuken van zijn restaurant.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Decan in de keuken van zijn restaurant. © Peter Vanderveken

Corona dwarsboomt plannen van chef-kok Jan Decan voor de derde keer: “Het is een pechjaar, maar ik blijf er 100 procent voor gaan. Ik doe niets liever dan koken”

westerloHet is voor geen enkele horeca-uitbater een makkelijk jaar, maar extra pech lijkt chef-kok Jan Decan van restaurant Decan in Westerlo te achtervolgen. Al drie keer fnuikte corona zijn droom om gasten te ontvangen in zijn eigen restaurant - een schamele twee weken in oktober niet meegerekend. De uit Roeselare afkomstige chef zet nu weer volop in op take-away. “Het is een echt pechjaar, maar ik blijf er 100 procent voor gaan. Er zijn nog vele anderen die in hetzelfde schuitje zitten.”

  1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
    Play

    Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

  2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat  is dat?
    Play

    Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?