Buurtbewoners van de Molenwijk plantten de bloembollen zaterdag in de berm aan de Beddermolen.
Volledig scherm
Buurtbewoners van de Molenwijk plantten de bloembollen zaterdag in de berm aan de Beddermolen. © RV

Bewoners van Molenwijk planten bloembollen in berm aan Beddermolen

tongerloDe bewoners van de Molenwijk in Tongerlo (Westerlo) hebben zich zaterdag uit de naad gewerkt om bloembollen te planten in de berm aan de Beddermolen. Nu is het enkel nog uitkijken geblazen naar een bloemenpracht in het voorjaar, met de mooi gerestaureerde windmolen op de achtergrond.

 1. Mateo en vier vrienden willen geld inzamelen om monument te laten maken voor overleden wielrenner Lars Janssens (16): “Als we gaan trainen in de Ardennen, kunnen we hem even dag gaan zeggen”
  Merksplas/Herentals

  Mateo en vier vrienden willen geld inzamelen om monument te laten maken voor overleden wielrenner Lars Janssens (16): “Als we gaan trainen in de Ardennen, kunnen we hem even dag gaan zeggen”

  Vijf leerlingen van De Vesten in Herentals zijn gestart met een wafelverkoop. Eerder plaatsten ze ook al inzamelpotten in cafés en winkels. Ze doen dat niet zomaar, want ze willen met het ingezamelde geld en eventuele extra steun van Lions Club Herentals een monument laten plaatsen in Malmédy op de plaats waar vorig jaar Lars Janssens (16) uit Merksplas werd aangereden en later stierf. “Ik heb zo’n mooie herinneringen aan Lars en ben blij dat mijn medeleerlingen ermee willen voor gaan.”
 2. Bart Kolen speelt met Wezel de topper bij Termien: “Een ontmoeting tussen twee sterke ploegen”
  Voetbal derde nationale B

  Bart Kolen speelt met Wezel de topper bij Termien: “Een ontmoeting tussen twee sterke ploegen”

  Na het uitgestelde burenduel van vorige week tegen Witgoor, kan men zich bij Wezel opmaken voor een loodzwaar programma. Dat begint zondagnamiddag met een trip naar Genk, waar fusieclub Termien wacht. Een confrontatie tussen twee ploegen die in het algemeen klassement op een gedeelde twee plaats staan. Wezel heeft het voordeel dat het één wedstrijd meer heeft gewonnen.