Archieffoto
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto © anp

Beginnende leden van Satudarah slaan eigen clubmakker halfdood “als toelatingsproef om trapje hoger te klimmen binnen motorclub”

WesterloGewapend met boksbeugels, hamers en een ijzeren staaf. Zo vielen vijf gemaskerde mannen vorig jaar een appartement in Westerlo binnen. De bewoner werd zwaar toegetakeld. De reden? Het slachtoffer had zichzelf op Facebook voorgedaan als volwaardig lid van de motorclub Satudarah. “Terwijl hij nog maar een junior member was.”

  1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
    Livios

    Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

    Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.