Een pakkend moment. De koning (Lucas Van den Eynde) is van de rots gevallen, de koningin (Sasha Rosen) buigt zich over haar man.
Volledig scherm
Een pakkend moment. De koning (Lucas Van den Eynde) is van de rots gevallen, de koningin (Sasha Rosen) buigt zich over haar man. © Vanderveken

'Albert I' maakt meteen indruk

WESTERLOVerrassende fonteinen vanuit de slotgracht, schrikwekkend podiumvuurwerk en galopperende paarden, Historalia slaagt er met 'Albert I' in om de toeschouwers van begin tot einde op het puntje van hun stoel te houden. En ten allen tijde maakt het kasteel op meesterlijke wijze deel uit van het stuk. Albert I maakte meteen een goede indruk tijdens het openingsweekend.

 1. Marc Van Ranst beantwoordt vragen over vaccins op online burgeroverleg van CD&V
  laakdal

  Marc Van Ranst beant­woordt vragen over vaccins op online burgerover­leg van CD&V

  De Laakdalse CD&V-afdeling organiseert regelmatig een online burgeroverleg om in dialoog te treden met geïnteresseerde burgers over onderwerpen die ze zelf op de agenda hebben gezet. Op 28 januari komt er een extra burgeroverleg over de organisatie van de vaccinaties, aangezien daarover veel vragen binnenkomen. Viroloog Marc Van Ranst zal present tekenen om alle vragen over de vaccins zelf te beantwoorden.
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is