Buurthuis De Kier in de Gosserieslaan.
Volledig scherm
Buurthuis De Kier in de Gosserieslaan. © DBEW

Wervik deelt gratis zelftests uit aan kinderen van kwetsbare gezinnen

WERVIKDe stad Wervik stelt gratis zelftests ter beschikking voor aan kinderen uit kwetsbare gezinnen. Er zijn vier verdeelpunten.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Body in Balance is verhuisd naar ruimer pand op de Steenakker: “Meer capaciteit en meer beleving”

  Body in Balance is verhuisd naar ruimer pand op de Steenakker: “Meer capaciteit en meer beleving”

  Body in Balance verhuisde van de Ten Brielenlaan in Wervik naar een ruimere locatie op het gelijkvloers van een nieuw appartemensblok op de Steenakker die helemaal wordt heraangelegd tot een belevingsplein. “Het nieuwe pand is groter en biedt meer capaciteit en meer beleving”, zegt zaakvoerster Ilse Yde die acht jaar geleden haar eerste locatie opende. “Ondertussen hebben we naast Wervik nog drie andere filialen in Poperinge, Ieper en sinds november vorig jaar ook in Ninove.”
  Wervik