Op het terras van café 't Lusterke hangt het vol kerstballen
Volledig scherm
Op het terras van café 't Lusterke hangt het vol kerstballen © DBEW

Waag eens een gokje voor het goede doel: hoeveel kerstballen hangen er op terras ’t Lusterke?

WERVIKOp het terras van café ’t Lusterke in de Molenstraat in Wervik hangen meer dan 1.200 kerstballen. Uitbater Antony Verschaeve lanceerde eerder een oproep om zoveel mogelijk kerstballen te verzamelen. Het begon met 650 kerstballen, het werden er dan 1.000 en nu zijn het er al meer dan 1.200. Ondertussen kan iedereen gokken hoeveel kerstballen er precies hangen. De opbrengst gaat naar een goed doel.

  1. ASSISEN. “Zijn kanarie was gestorven. Hij zei dat hij mijn darmen eruit zou snijden”: moeder schetst onthutsend beeld van Sacha (23)
    PREMIUM

    ASSISEN. “Zijn kanarie was gestorven. Hij zei dat hij mijn darmen eruit zou snijden”: moeder schetst onthutsend beeld van Sacha (23)

    De moeder van Sacha Brunessaux (23) stond maandag na drie jaar weer oog in oog met haar zoon in het Brugse assisenhof. Terwijl de meeste mama’s dan meestal de loftrompet blazen, was dat bij Isabelle H. (51) allesbehalve zo. De vrouw vertelde honderduit over bedreigingen: “Hij zei dat hij mij in brand zou steken”. “Ons moeder begon zelf raar te doen”, viel broer R. uit de lucht.
    Menen, Kortrijk, Ieper