Charmezanger Jens Deltour uit Rekkem
Volledig scherm
Charmezanger Jens Deltour uit Rekkem © Xavier Coppens

Vrijdag Bal Populair bij Sparta Kruiseke

KRUISEKEKomende vrijdag 20 mei is er op het tweede terrein van voetbalclub Sparta Kruiseke vanaf 19u Bal Populair. “We snakken er naar om nog eens uit de bol te gaan”, aldus voorzitter Geert Bossuyt. Het gaat om een organisatie van Sparta Kruiseke en Crack Racing.

  1. “Dit rijt de wonden opnieuw open”: Dochter vermoorde huisarts schrikt niet van opnieuw zwaar geweld tegen dokter in Waregem. “Amper iets veranderd op zeven jaar tijd”
    PREMIUM
    Izegem / Ingelmunster / Kortrijk / Zulte

    “Dit rijt de wonden opnieuw open”: Dochter vermoorde huisarts schrikt niet van opnieuw zwaar geweld tegen dokter in Waregem. “Amper iets veranderd op zeven jaar tijd”

    Het nieuws van de lange gijzeling van een huisarts in Waregem van afgelopen maandag brengt nare herinneringen boven bij de familie van de vermoorde huisarts Patrik Roelandt (64) uit Izegem. “Je moet als arts bijna een bodyguard hebben om veilig te zijn”, vertelt dochter Sophie Roelandt (42) nu. De meest recente cijfers van geweld tegen artsen dateren van 2017, maar alles wijst erop dat het geweld enkel toeneemt. De artsen zelf vragen ondertussen een overleg met minister Annelies Verlinden (CD&V).