Frank Vandekerckhove, met de dode vogels in de hand, bij zijn resterende vogels.
Volledig scherm
Frank Vandekerckhove, met de dode vogels in de hand, bij zijn resterende vogels. © Foto Vanthuyne

Vier exotische vogels dood, één gestolen

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Weduwe van gewezen burgemeester en senator Albert Deconinck overleden, ze is steeds chauffeur van dienst geweest en vergezelde tijdens het weekend zoveel mogelijk haar man

  Weduwe van gewezen burgemees­ter en senator Albert Deconinck overleden, ze is steeds chauffeur van dienst geweest en vergezelde tijdens het weekend zoveel mogelijk haar man

  In het woonzorgcentrum Polderzicht in Blankenberge is Simone Devos (91) overleden. Ze was de weduwe van de gewezen socialistische burgemeester en senator Albert Deconinck uit Wervik. Simone is steeds chauffeur van dienst geweest en vergezelde tijdens het weekend zoveel mogelijk haar man die overleed in november 1999.
  Wervik