Bart Vanhaverbeke (46) uit Geluwe.
Volledig scherm
Bart Vanhaverbeke (46) uit Geluwe. © uitvaartzorg Billiet, Geluwe

Varkenskweker stierf een natuurlijke dood, niet door mestgassen in stal

GeluweBart Vanhaverbeke, de 46-jarige vrijgezel die dinsdagnamiddag door zijn oudste broer dood werd aangetroffen in een varkensstal op de ouderlijke hoeve in Geluwe, is allicht gestorven aan een hartfalen. De wetsdokter kwam tot de conclusie dat het om een natuurlijk overlijden gaat.

 1. Celstraffen voor homejackers die dame sloegen met koevoet en nadien crashten met vluchtauto: “We hopen dat mevrouw ons kan vergeven”
  PREMIUM
  Kortrijk / Kuurne

  Celstraf­fen voor homejac­kers die dame sloegen met koevoet en nadien crashten met vluchtauto: “We hopen dat mevrouw ons kan vergeven”

  Twee Franse homejackers die op zondag 4 oktober vorig jaar een woning langs de Harelbeekstraat in Kuurne binnendrongen op zoek naar een kluis met 66.000 euro kennen hun straf. Ze knevelden en sloegen de bewoonster en dreigden ook haar teen af te knippen. Na de feiten vluchtten de homejackers voor de politie, met een crash als gevolg. Hun bestuurder kwam hierbij om.
 2. Velosport Geluwe organiseert vrijdag en dinsdag telkens twee koersen: “Het was een race tegen de klok”
  WIELRENNEN ELITE Z/C EN BELOFTEN

  Velosport Geluwe organi­seert vrijdag en dinsdag telkens twee koersen: “Het was een race tegen de klok”

  In het kermisvierende Geluwe zijn er vrijdagavond en komende dinsdag telkens twee wedstrijden voor beloften en elite zonder contract. Er mogen telkens 100 renners starten. Vrijdag 18 juni zijn de starturen om 16.30 uur en 19 uur. De aankomst is in de Wervikstraat. Enkele dagen later, op dinsdag 22 juni, start de Grote Prijs van Geluwe met finish in de Ieperstraat om 15 uur en 17.30 uur.