Zomerbar Chicoclub gaat vandaag voor de eerste maal open.
Volledig scherm
Zomerbar Chicoclub gaat vandaag voor de eerste maal open. © DBEW

Vandaag gaat de zomerbar Chicoclub open, met dj Sweetness Jack

WERVIKVandaag om 17 uur gaat de zomerbar Chicoclub in Wervik voor de allereerste keer open. Voor de muziek zorgt Sweetness Jack, halve finalist MNM Start to DJ 2021.

 1. Maandag Jaarmarkt met duizenden bezoekers en ook ...Nonkel Jef, ‘Godvernondemiljaardedju’
  DADIZELE

  Maandag Jaarmarkt met duizenden bezoekers en ook ...Nonkel Jef, ‘Godvernon­de­mil­jaar­ded­ju’

  Hemelvaart is traditioneel een topdag voor Dadizele. De jaarmarkt is een klassieker en lokt duizenden bezoekers uit de regio. Voor het vierde jaar op rij is de organisatie in handen van Dadizele Onderneemt. “Uit Dadizele nemen er welgeteld 32 handelszaken, horeca en verenigingen deel”, zegt voorzitter Rik Knockaert. “Daarnaast zullen er een 120-tal marktkramers en kermisattracties van de partij zijn.”
 2. Justitie zoekt gevangenispersoneel op festival Alcatraz: “Metalfans hebben doorgaans juist profiel, ze willen bijdragen aan betere samenleving”
  Play
  kortrijk

  Justitie zoekt gevangenis­per­so­neel op festival Alcatraz: “Metalfans hebben doorgaans juist profiel, ze willen bijdragen aan betere samenle­ving”

  Opvallende aanwezige op de festivalweide van metalfestival Alcatraz komend weekend: de overheidsdienst Justitie gaat er op zoek naar nieuwe medewerkers voor in de gevangenissen en detentiehuizen. Dat Justitie met de campagne ‘aan de bak in de bak’ juist dáár neerstrijkt, met een knipoog naar de vroegere zwaar beveiligde gevangenis Alcatraz in San Francisco, is geen toeval.