Themabeeld.
Volledig scherm
Themabeeld. © AFP

Twintiger staat terecht voor bedreigingen nieuwe vriend ex via Instagram

Wervik“Met plezier maak ik je af.” Vergezeld van een foto van een wapen stuurde een 23-jarige jongeman uit Wervik dat bericht via Instagram naar de nieuwe vriend van zijn ex. Ondertussen zit hij in de cel omdat hij iemand een schedelbreuk sloeg.

 1. Terras van Kapittel wordt achteraan uitgebreid met Zomerbar Peloese: “Zoeken naar alternatieven om toch iets te hebben”
  WERVIK

  Terras van Kapittel wordt achteraan uitgebreid met Zomerbar Peloese: “Zoeken naar alternatie­ven om toch iets te hebben”

  Bistro-feestzaal Kapittel in de Ooievaarsstraat in Wervik pakt vanaf dit weekend tot eind augustus in de tuin uit met Zomerbar Peloese. Wat staat voor zomerse muziek, frisse cocktails, food en fun. De Zomerbar Peloese komt achteraan waar vorig jaar in juli de eerste editie van tuinfeest Jardins plaatsvond. De broers Timothy en Gregory Volcke zijn deze week druk in de weer met de voorbereiding. “Nu we ons café en de zaal nog niet mogen gebruiken, is het zoeken naar alternatieven om toch iets te hebben”, zegt Gregory.
 1. Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis
  Play

  Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis

 2. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje