De tweeling Lena en Sien (10) is vrijdagavond te zien tijdens The Voice Kids op VTM
Volledig scherm
De tweeling Lena en Sien (10) is vrijdagavond te zien tijdens The Voice Kids op VTM © RV

Tweeling Lena en Sien in The Voice Kids met De Roos van Ann Christy: “Tijdens de opnames viel ik bijna om van de stress”

WERVIKDe tweeling Lena en Sien Garreyn (10) uit de Molenstraat in Wervik zijn vrijdagavond op VTM te zien in de tweede aflevering van een nieuwe serie van The Voice Kids. Ze brengen De Roos van wijlen Ann Christy. “Onze klasgenoten hoorden ons nog nooit zingen”, lacht Lena. “We verlangen tot vrijdagavond en gaan dan kijken bij opa en oma in Menen.”

 1. Archeologen leggen muur van Guldensporenslag bloot in Kortrijk: “Militaire geschiedenis van Onze-Lieve-Vrouwekerk wordt nog meer voelbaar”
  PREMIUM

  Archeolo­gen leggen muur van Guldenspo­ren­slag bloot in Kortrijk: “Militaire geschiede­nis van On­ze-Lie­ve-Vrouwekerk wordt nog meer voelbaar”

  De heraanleg van historisch Kortrijk heeft een belangrijke vondst opgeleverd. Archeologen groeven het laatste ontbrekende deel van de weermuur bij de Onze-Lieve-Vrouwekerk op. De vierhonderd meter lange muur, die een rol speelde tijdens de Guldensporenslag, is nu zo goed als compleet. “Deze vondst is de bekroning van 33 jaar onderzoek”, zegt archeoloog Philippe Despriet.
  Kortrijk
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.