Kim Desmet en Sonny Ghesquière waren de afgelopen weken druk in de weer met de voorbereidingen voor hun Chicobar
Volledig scherm
Kim Desmet en Sonny Ghesquière waren de afgelopen weken druk in de weer met de voorbereidingen voor hun Chicobar © Maxime Petit

Tot eind september pop-up zomerbar Chicobar langs de Leie: “Heel ruim aanbod voor passanten en gezinnen”

WERVIKAan de boorden van de Leie in Wervik gaat tot eind september op grond van de nv De Vlaamse Waterweg de pop-up Chicobar open. Een initiatief van Kim Desmet van de winkel Chicolat in het begin van de Leiestraat en haar echtgenoot Sonny Ghequière. De inkom bevindt zich langs de Leie, vlak naast de brug.

  1. Waregem pikt feestdraad weer op, duizenden uitgelaten toeschouwers genieten van BK wielrennen
    Waregem

    Waregem pikt feestdraad weer op, duizenden uitgelaten toeschou­wers genieten van BK wielrennen

    Waregem verleert het feesten gelukkig nooit, zelfs nadat het ons welbekende virus ruim een jaar de pret bedierf. Het normale leven komt weer op gang, zo bleek zondag ook op het BK wielrennen. Langs het parcours daagden waar dat mocht verspreid duizenden - vaak uitgelaten - toeschouwers op. Opvallend: de mondmaskerplicht werd er vaak niet nageleefd. Geen haan die ernaar kraaide. De mensen willen vooral weer normaal doen. Dat belooft eind augustus, op de Waregem Koerse Feesten en de hippische hoogdag in de hippodroom. Het wordt een ongeziene explosie van plezier.