Onder meer Soulsister komt
Volledig scherm
Onder meer Soulsister komt © VTM

Tickets Rock op het Plein in voorverkoop aan …6,44 euro

WERVIKRock op het Plein op vrijdag 13 augustus op het Sint-Maartensplein in Wervik is dit keer een betalend festival. Dankzij de financiële steun van de stad kosten de tickets in voorverkoop …6,44 euro. 

 1. Kurt (56) zet events op laag pitje en bouwt vier vakantiehuizen in Zuid-Ardèche: “Piet Huysentruyt leerde ons de streek kennen”
  Kortrijk

  Kurt (56) zet events op laag pitje en bouwt vier vakantie­hui­zen in Zuid-Ar­dèche: “Piet Huysen­truyt leerde ons de streek kennen”

  Kurt Goethals (56), bekend van onder meer de EK- en WK-dorpen in Kortrijk, schroeft zijn werk als organisator terug. “Corona drukte ons met de neus op de feiten, er werd een half jaar niet over de eventsector gesproken”, vertelt hij. Kurt en zijn vrouw Lieve Louage (54) richten hun blik op de Ardèche in Zuid-Frankrijk. Waar ze vanaf juni 2022 vier nieuwe vakantiehuizen verhuren.
 2. Studentenclubs leven weer op in Kortrijk: “Eerst straalde overlijden Sanda Dia op iedereen af, daarna volgde corona, nu is de goesting hélemaal terug”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Studenten­clubs leven weer op in Kortrijk: “Eerst straalde overlijden Sanda Dia op iedereen af, daarna volgde corona, nu is de goesting hélemaal terug”

  “De ‘fear of missing out’ is groot”, klonk het begin deze week bij cantor Jeroen Van Canneyt van studentenclub De Barsol in Kortrijk, nu er een nieuw bijna normaal academiejaar aangevat is. Studentenclub Mercurius, met studentenkroeg Den Chips als thuishaven, bevestigt die knaldrang: “De goesting is terug, om feestjes mee te pikken en vooral om vrienden te maken. Bij ons kan je altijd met iemand praten en ben je nooit alleen”, benadrukt preses Gauthier Dubuquoy.