Victor Herman (24) speelt saxofoon en is de nieuwe dirigent  van de Stadsharmonie Wervik
Volledig scherm
Victor Herman (24) speelt saxofoon en is de nieuwe dirigent van de Stadsharmonie Wervik © RV foto Wout Reynaert

Stadsharmonie doet het All In in Oosthove, alle afdelingen komen dit weekend aan bod

WERVIKAll In is op vakantie een populaire formule. De Stadsharmonie Wervik kiest dit weekend drie dagen lang in de stadszaal Oosthove voor het evenement ‘Stadsharmonie All In’. Alle afdelingen komen er aan bod. Door corona kon en mocht men maandenlang niet repeteren. Stadsharmonie Wervik heeft ondertussen met Victor Herman (24) uit Harelbeke een nieuwe dirigent.

  1. “Je leerde me wat echte liefde is en we haalden het beste in elkaar naar boven”: getuigenis van vriendin snijdt door merg en been tijdens uitvaart Cyriel (17)
    PREMIUM
    Ieper

    “Je leerde me wat echte liefde is en we haalden het beste in elkaar naar boven”: getuigenis van vriendin snijdt door merg en been tijdens uitvaart Cyriel (17)

    “Je deed alles om me gelukkig te maken, nu kon ik niets doen om je te helpen.” Het zijn pijnlijke woorden van vriendin Ine Jooren (16) tijdens de uitvaartplechtigheid van Cyriel Mortier. De 17-jarige jongen overleed vorige week donderdag plots na een ongeval met zijn brommer twee maanden geleden. De Sint-Maartenskathedraal in Ieper zat afgeladen vol voor het afscheid.