De Stadsharmonie Wervik tijdens de zomerkermis vorig jaar in hun nieuwe outfit en met een nieuwe dirigent Wouter Vercruysse.
Volledig scherm
De Stadsharmonie Wervik tijdens de zomerkermis vorig jaar in hun nieuwe outfit en met een nieuwe dirigent Wouter Vercruysse. © Maxime Petit

Stadsharmonie annuleert livestreamconcert: “We zouden met in totaal zo’n tachtig muzikanten samenzitten”

WervikDe vier afdelingen van de Stadsharmonie Wervik zouden op 24 oktober zorgen voor een primeur: een livestreamconcert vanuit de stadszaal Oosthove, zonder publiek. Gratis te volgen op Facebook. Door het toenemend aantal coronabesmettingen neemt het bestuur echter geen risico en wordt alles afgeblazen.

 1. Kerstkaartjes lokaal kopen en vier jeugdbewegingen steunen, “het is niet gemakkelijk nu alles is weggevallen, we willen ons positief op de kaart zetten”
  Wervik

  Kerstkaart­jes lokaal kopen en vier jeugdbewe­gin­gen steunen, “het is niet gemakke­lijk nu alles is weggeval­len, we willen ons positief op de kaart zetten”

  Drukkerij-copycenter Publi Almar in de Sint-Medardusstraat in Wervik pakt uit met een originele eindejaarsactie. “Per tien kerstkaarten door ons gedrukt en met omslag voor zeven euro, schenken we twee euro aan de vier jeugdbewegingen in Wervik en Geluwe”, aldus zaakvoerster Vanessa Neyrinck. “In deze voor iedereen moeilijke tijden willen we eens wat extra doen.”
 2. Zoon komt met afdruk van strijkijzer op rug op school: moeder riskeert twee jaar cel voor jarenlang geweld
  PREMIUM
  Moorslede

  Zoon komt met afdruk van strijkij­zer op rug op school: moeder riskeert twee jaar cel voor jarenlang geweld

  “Waarom ik de dokter niet heb geraadpleegd? Dat weet ik niet meer.” Zo verklaarde S. M. (34) uit Moorslede in de rechtbank, waar ze zich samen met haar toenmalige partner M. B. (41) moest verantwoorden voor het jarenlang mishandelen van hun zes kinderen. De feiten kwamen aan het licht nadat één van de zonen met een afdruk van een strijkijzer op zijn rug op school kwam.
 3. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. Kan muziek levens redden? Telefacts NU doet de test
  Play
  Telefacts NU

  Kan muziek levens redden? Telefacts NU doet de test

 2. Dokter Maradona verdedigt zichzelf emotioneel: "Diego was het moe om Maradona te zijn"
  Play

  Dokter Maradona verdedigt zichzelf emotioneel: "Diego was het moe om Maradona te zijn"