Jozef Knockaert.
Volledig scherm
Jozef Knockaert. © RV foto Serenity Wervik

Sparta Kruiseke verliest medestichter Jozef Knockaert (84), die met echtgenoot ruim 40 jaar elke thuiswedstrijd aan de ticketverkoop stond

KRUISEKEDerdeprovincialer Sparta Kruiseke is in rouw door het overlijden van Jozef Knockaert (84), één van de stichters van groen-wit dat werd opgericht in 1970. Met zijn echtgenote Irene Cael stond hij ruim veertig jaar elke thuiswedstrijd aan de inkom, trouw op post voor de verkoop van de tickets. Knockaert was één van de stille maar harde werkers. Hij overleed dinsdag in het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper.

  1. Iets te wild gedanst tijdens Regi, dus stad legt Kortrijk Popt maatregelen op: “Bubbels afbakenen met paaltjes en lint”
    Kortrijk

    Iets te wild gedanst tijdens Regi, dus stad legt Kortrijk Popt maatrege­len op: “Bubbels afbakenen met paaltjes en lint”

    De stad legt Kortrijk Popt enkele extra maatregelen op, met het oog op het volgende openluchtconcert van Depart XXL. Samen met de organisatoren wordt er ingegrepen, omdat er zaterdag iets te wild gedanst werd tijdens een set van Regi. Zo worden bubbels nu extra afgebakend, met paaltjes en lint. “We hopen toestanden zoals op het einde van het optreden van Regi te vermijden”, zegt waarnemend burgemeester Bert Herrewyn (Vooruit).