Shirley Claeys (33) uit Geluwe had haar gestolen Opel Combo snel terug, maar wel totaal vernield
Volledig scherm
Shirley Claeys (33) uit Geluwe had haar gestolen Opel Combo snel terug, maar wel totaal vernield © RV

Shirley (33) heeft na zoektocht op sociale media haar gestolen auto terug: “Maar interieur en ramen zijn wel stukgeslagen”

GeluweEen dag nadat de gezinswagen van Shirley Claeys (33) uit Geluwe afgelopen weekend werd gestolen, had ze die al terug. Samen met familie slaagde ze erin om een naam door te spelen aan de politie. ‘s Avonds kon ze haar auto ophalen. Maar het interieur en enkele ramen waren stukgeslagen. “Ik kon niet anders dan hem voor een laag bedrag te verkopen en een nieuwe auto te kopen”, vertelt Shirley.

  1. De weekendtips in Zuid-West-Vlaanderen: crossen, snuisteren, feesten, lopen, wandelen of terug naar de tijd van de Romeinen
    PREMIUM
    Meulebeke/Kuurne/Roeselare/Ieper/Wervik

    De weekend­tips in Zuid-West-Vlaanderen: crossen, snuisteren, feesten, lopen, wandelen of terug naar de tijd van de Romeinen

    Nog geen weekendplannen? Dan vind je hier ongetwijfeld wat inspiratie. We selecteerden enkele tips voor zaterdag 1 en zondag 2 oktober. Een feestweekend in Kuurne of 2.000 jaar terug gekatapulteerd worden naar de tijd van Kelten en Romeinen in Wervik. Of toch liever de sportieve toer op met de A-veldrit in Meulebeke? In Roeselare kunnen liefhebbers van brocante en tweedehandsspullen voor de laatste keer dit seizoen nog eens flink hun hart ophalen.