Een paar uur na de diefstal heeft schepen Belinda Beauprez haar dure Porsche Panamera, zoals deze hier, terug.
Volledig scherm
Een paar uur na de diefstal heeft schepen Belinda Beauprez haar dure Porsche Panamera, zoals deze hier, terug. © kos

Schepen heeft gestolen Porsche terug

GELUWE/DADIZELEEen paar uur nadat inbrekers ervandoor gingen met de dure Porsche Panamera van N-VA schepen Belinda Beauprez, vond de politie de wagen terug in La Madeleine in Frankrijk. Ondertussen kreeg Beauprez de luxueuze auto al terug.

 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  14

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.
 1. Justitie zoekt gevangenispersoneel op festival Alcatraz: “Metalfans hebben doorgaans juist profiel, ze willen bijdragen aan betere samenleving”
  Play
  kortrijk

  Justitie zoekt gevangenis­per­so­neel op festival Alcatraz: “Metalfans hebben doorgaans juist profiel, ze willen bijdragen aan betere samenle­ving”

  Opvallende aanwezige op de festivalweide van metalfestival Alcatraz komend weekend: de overheidsdienst Justitie gaat er op zoek naar nieuwe medewerkers voor in de gevangenissen en detentiehuizen. Dat Justitie met de campagne ‘aan de bak in de bak’ juist dáár neerstrijkt, met een knipoog naar de vroegere zwaar beveiligde gevangenis Alcatraz in San Francisco, is geen toeval.