Sanne Vantomme kaart de slechte staat van de Grauwe Zusterstraat aan. Er zijn heel wat verzakkingen.
Volledig scherm
Sanne Vantomme kaart de slechte staat van de Grauwe Zusterstraat aan. Er zijn heel wat verzakkingen. © Maxime Petit

Sanne Vantomme (N-VA) hekelt erbarmelijke toestand Grauwe Zusterstraat: “Precies parcours van Paris-Dakar”

WERVIKFractievoorzitter Sanne Vantomme (N-VA) bracht op de gemeenteraad de verzakkingen in de Grauwe Zusterstraat in Wervik onder de aandacht. Het kwam tot een opmerkelijke discussie. Burgemeester Youro Casier (Vooruit) gaf aan dat er nog heel wat straten zijn waar de toestand erger is, maar maakte daags na de gemeenteraad bekend dat er herstellingswerken volgen.

 1. Fietssnelweg aan Colmar en park op overkapping E17? Kortrijk lost beelden om bij weg te dromen
  Kortrijk

  Fietssnel­weg aan Colmar en park op overkap­ping E17? Kortrijk lost beelden om bij weg te dromen

  De stad Kortrijk heeft recent in een officieel advies aan de Vlaamse overheid herhaald niet achter de huidige plannen voor de voltooiing van de ring rond Kortrijk (R8) te staan. De stad wil liever een groene zone en een fietssnelweg tussen de Doornikse- en Oudenaardsesteenweg. Daar is nu een beeld van. Dat werd getoond tijdens een infovergadering over de opmaak van het ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) voor het nieuwe stadsdeel LOOF in de Doorniksewijk.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!